“Working on my rehab with the FitLight Trainer, it is now an integral part of my training and I totally recommend it to anyone wanting to be at the top”

– Matt Gilks, Goal Keeper, Burnley FC

What Our Customers Are Saying

Don’t just take it from us, let our customers do the talking!

De FitLight Trainer is een uitkomst voor elke trainer die objectief verbetering wil zien. Je sporters meetbaar vooruit zien gaan door naar de cijfers te kijken. Hierdoor kun je de voortgang nauwkeurig bijhouden en de sporters onderling nog beter stimuleren om het maximale uit de trainingen te halen. Van reactietijden tot aan sprinttijden, van individuele oefenvormen tot aan oefenvormen waar je in teams kunt werken. Voor mij en mijn (top)sporters is het een uitkomst want de mogelijkheden zijn eindeloos. We werken zelfs met een wall of fame, waarbij de scores van de verschillende testen voor alle sporters zichtbaar zijn. Hierdoor is er nog meer betrokkenheid van de sporters en stimulans om elke keer weer beter te presteren.

Dogan Tekin

Eigenaar, Personal Bodytuning

De fitlight trainer is een geweldige aanvulling binnen de revalidatie en de performance training van onze spelers. Hierdoor kunnen we de drempel naar een sportspecifieke terugkeer verlagen. Tevens gebruiken we de fitlight trainer als hulpmiddel bij onze fysieke testen en het trainen van de hand-oog coördinatie bij onze keepers.

Martijn Smeets

Fysiotherapeut, Roda JC Kerkrade

Sinds een klein jaar zijn wij in het bezit van de Fitligttrainer. Wat een geweldig apparaat, handig in gebruik, makkelijk in te stellen en een ideale tool om mijn trainingen uitdagender en spannender te maken met een extreem hoge fun factor. Omdat het zo makkelijk is in te stellen, gebruiken wij het voor al onze klanten (personal training), van oudere fitness, topsport begeleiding, sport kinderfeestjes en bootcamp trainingen, we kunnen het overal voor inzetten. 

Voor de mensen is het voornamelijk heel leuk en ze raken er erg gemotiveerd door, ze willen net dat stapje harder lopen of sneller reageren om het lampje nog te halen. 

Ideaal apparaat, een grote aanwinst voor ons personal training bedrijf! 

Sander Caljouw

Caljouw Health & Training

De Fitlight lampen kunnen voor mensen met een beperking of het nu een meervoudig complexe beperking is of niet-aangeboren hersenletsel een stimulans zijn voor het leren van nieuwe vaardigheden.
Voor clienten met een complexe beperking zijn de lampen zeer geschikt om te oefenen met overzicht, samenwerken en het aangeven van de eigen grenzen. Ook binnen het sigment sociale vaardigheden zijn zeker oefeningen te verzinnen om deze doelgroep zelfredzaamheid aan te leren en meer zelfvertrouwen te laten krijgen.
Voor de groep clienten met niet-aangeboren hersenletsel kunnen de lampen helpen bij een verder herstel van fysieke vaardigheden of het behoud van vaardigheden die de client dreigt te verliezen omdat ze met beperkingen ouder worden. Voor hen kan er een oefenprogramma ontwikkeld worden op het gebied van preventie en ontwikkeling. Fysieke vaardigheden zoals bukken, reiken, lopen en loopsnelheid kunnen met de lampen worden gecreerd op een manier dat de client gemotiveerd blijft trainen. Hierdoor zal de client meer autonoom kunnen handelen en een grotere rol kunnen spelen in zijn sociale netwerk

Heliomare

De FitLight Trainer is een geweldig systeem. Wij gebruiken de FitLight Trainers voor zowel sportactiviteiten als activiteiten voor ouderen. Tevens hebben wij ieder jaar stagiaires van het ROC Sport & Bewegen die zich bezig houden met een activiteitenprogramma voor ouderen. Hier is de FitLight Trainer  een vast onderdeel geworden. Het systeem wordt ingezet bij ouderen die nog mobiel zijn maar ook bij dementerende ouderen. De reacties van de ouderen op de Fitlight Trainer zijn geweldig.  Naast het beweegaspect is het sociale aspect hier ook een verrassend resultaat. Ze gaan elkaar stimuleren en aanmoedigen en ook hier komt regelmatig het competitie element om de hoek kijken, net als bij sporters.
Daarnaast zetten we de FitLight Trainers ook in voor valpreventie. Hierbij proberen we zoveel mogelijk dagelijkse situaties na te bootsen. Hierbij moet gedacht worden aan het lopen en bukken om de post te pakken, koffie zetten en het strekken om een kastdeurtje te openen.  We hopen dat de ouderen zich fitter en sterker voelen zodat de kans op vallen afneemt.

Sportbedrijf Amstelveen

Onze sporters vinden het super fijn om met fitlight te werken. Ze leren start snelheid behendigheid reactie vermogen. Sinds we deze fitlight hebben aangeschaft zien wij onze sporters beter worden .

Top Taekwondo Eemland