Fitlight Benelux biedt vanaf heden opleiding en training aan.

Aspirant-kopers

Voor de aspirant-kopers biedt Fitlight Benelux de gelegenheid om vooruitlopend op een mogelijke aanschaf van het systeem, kennis te maken met de mogelijkheden die de Fitlight trainer biedt.

Deze introductie demonstratie vergt ongeveer één uur en kan individueel worden gevolgd.

Gebruikers

Fitlight Benelux biedt vanaf heden opleiding en training aan.

Inmiddels bent u tot de conclusie gekomen, dat het gebruik van het systeem vele mogelijkheden biedt en ervoor zorgt dat er met plezier getraind kan worden.

Van diverse gebruikers heeft Fitlight Benelux het verzoek gekregen om de kennis en vaardigheid van het systeem ook na de updates verder toepasbaar te maken. De fitlight biedt diversiteit, waar het voor de gebruikers niet altijd duidelijk is hoe het systeem dan daadwerkelijk te kunnen gebruiken. Om hierin tegemoet te komen is er besloten om onder professionele begeleiding opleiding en training te organiseren waarbij het gebruik alsmede
het onderhoud (dit om storingen te voorkomen) van het systeem centraal staan. Dit raden we voor iedere gebruiker aan. Het draagt alleen al bij tot een juist gebruik van het systeem en een leuke, uitdagende training.

De opleidingen worden gegeven in de door ons volledig ingerichte showroom aan de Lardinoisstraat 14 te Eindhoven (3e etage Beursgebouw Eindhoven).

De komende opleidingsdag staat gepland op 4 september 2017.

Is uw interesse gewekt? Schrijf je dan nu in! U ontvangt vervolgens een e-mail met daarin de kosten en de opzet van de opleiding.

Bereikbaarheid:
Loopafstand 5 minuten vanaf centraal station.
Parkeergelegenheid Q-park Bijenkorf centrum Eindhoven