Fitlight Trainer

Wat is de Fitlight Trainer?

De fitLight Trainer is een innovatief, draadloos trainingssysteem dat helpt en ondersteunt bij het behalen van trainingsdoelen en ervoor zorgt dat er meer plezier in het trainen wordt ervaren. De fitLight Trainer daagt jong en oud uit om op een leuke en effectieve manier het maximale uit jezelf te halen. Je kunt gericht trainen op snelheid, kracht, concentratie, conditie en reactievermogen.

De fitLight Trainer bestaat uit LED lampen met bewegingssensoren. De lampen kunnen naast aanraking met handen en voeten ook gedeactiveerd worden met hulpmiddelen zoals rackets, ballen en zelfs rubberen kogels. De lampen worden aangestuurd door een tablet waar de snelheid, programmaduur en beeld- en geluidinstellingen eenvoudig geprogrammeerd kunnen worden. De lampen zijn te plaatsen op vloeren en muren maar ook op ongelijkmatige oppervlakken met behulp van frames. De FitLight Trainer heeft standaard trainingsprogramma’s maar de gebruiker kan ook individuele, op maat gemaakte programma’s heel eenvoudig zelf instellen.

Sport

De FitLight Trainer is uitermate geschikt voor alle individuele sporters maar ook voor teamsporten zoals oa. voetbal, volleybal, badminton, tennis en ijshockey.

Revalidatie

Als een sporter geblesseerd raakt start er een revalidatietraject om ervoor te zorgen dat de sporter zo snel mogelijk terugkeert op het oude niveau.

Ouderen

Eén op de acht Nederlanders heeft een langdurige beperking en ruim een kwart van de Nederlanders heeft een chronische ziekte.

Fysiotherapie

De FitLight trainer is goed te gebruiken in het revalidatie traject van een patiënt.

Kinderen

Het is algemeen bekend dat veel kinderen tegenwoordig (veel) te weinig bewegen. De afgelopen 30 jaar is het percentage overgewicht onder jongeren met 40% gestegen.

Mensen met een beperking

Eén op de acht Nederlanders heeft een langdurige beperking en ruim een kwart van de Nederlanders heeft een chronische ziekte.

Wilt u meer weten?

De Fitlight Trainer is voor vele mensen geschikt, onder verschillende omstandigheden. Wilt u over deze doelgroepen meer informatie?
Lees meer